#Forskel

20.12.2014

Ønsker du også kærlighed i julegave? 

HelpingHand tror på, at kærlighed fostrer kærlighed, og at dét kan gøre en forskel for andre mennesker. HelpingHand tror også på, at vi alle grundlæggende ønsker at gøre en forskel for andre. Til tider handler det måske blot om noget så simpelt, som et kærligt smil til menneskene på vores vej. I andre sammenhænge kræver det noget mere. Men én ting er sikkert: Alle har et behov for at give og modtage kærlighed.

I denne anledning ønsker HelpingHand at give dig en aften fyldt med kærlighed. Det bliver en aften, hvor du får mulighed for at møde folk, som brænder for at hjælpe andre og elsker at gøre en forskel. Skuespiller og instruktør Chadi Abdul-Karim er vært for aftenen. Han vil med sine inspirerende og personlige fortællinger ledsage os gennem aftenen. Der vil desuden blive serveret lidt julehyggesnack.

Ønsker du også at give kærlighed i julegave? Så tag en ven, din nabo eller bare en fremmed med i hånden og duk op den 20. december.

Dørene åbnes kl. 16:30.
Entré: Et smil :)

Tag gerne en gave med, det kan være alt fra en tegning til en julegave fra sidste år (KØB EJ!). Gaverne vil gives til nyankomne flygtningefamilier (se video af gaverne nedenfor).