Handelsbetingelser

Bestilling af varen
Når du bestiller en vare, sender vi en ordrebekræftelse til dig. Når vi kan se, at pengene er overført til HelpingHands konto, bliver varen afsendt.

Levering
Bestillinger sendes med Post Danmark normalt inden for 1-5 dage efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil normalt ske indenfor ca. 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.  Vores priser på fragt er Post Danmarks gældende priser, som du ser her:

50 g:       10,00 kr.
100 g:     19,00 kr.
250 g:     30,00 kr.
500 g:     40,00 kr.
1000 g:   51,00 kr.
2000 g:   64,00 kr.

Der er mulighed for afhentning i Aarhus.

Reklamation
Som forbruger har man 2 års reklamationsret ved fejl eller mangler, hvilket betyder at man f.eks. kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen – afhængig af den konkrete situation. Dette er betinget af, at reklamationen er berettiget. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening. Hvis køber opdager en fejl, skal køber henvende sig til info@helping-hand.dk 


Fortrydelsesret
Som køber har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag, hvor du modtager varen. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette gælder også for emballage. Du skal selv betale de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Kontakt os, hvis du ønsker at returnere en vare.


Betaling
På vores webshop er der mulighed for at betale online med PayPal. Har du ikke PayPal kan du betale via netbank eller MobilePay.