HelpingHand's kunstudstilling

23.-25. oktober 2015
Gallery Bohème: Snaregade 12, 1205 København K

Danske kunstnere er med til at skabe arbejdspladser i landsbyen Nabi Saleh på Vestbredden i Palæstina, hvilket gavner flere børn, der lever under svære vilkår. Det sker ved, at en lang række kunstnere, kunsthåndværkere, fotografer m.fl. hver har doneret et eller flere værker til HelpingHand, der støtter palæstinensiske børn i nød. 

I weekenden d. 23.10.2015 til 25.10.2015 afholder vi udstillingen i Gallery Bohème på Snaregade 12, 1205 København K, som åbnes om fredagen med musik, fælles palæstinensisk folkedans og kunstnernes fortællinger. Der er gratis entré, og vi vil bl.a. byde på palæstinensisk Taybeh øl, mellemøstlige mad og snacks. Børn er velkomne. 

Værkerne, der er doneret til udstillingen, har stor variation, der er malerier, grafik, fotos, plakater, keramik m.m. Nogle af dem til en værdi af flere tusinde kroner. Alle kunstværkerne sælges på en online auktion, hvor de højst-bydende købere bliver fundet mandag midnat d. 26.10.15.

Overskuddet ved salget går til en systue for palæstinensiske kvinder, som HelpingHand har etableret i Nabih Saleh. Her har man for de indsamlede penge ansat kvinder, der broderer og syr tøj, tasker, punge, souvenirs m.m. der sælges gennem HelpingHand.

 

Link til facebook-begivenheden her.