Projekter

Herunder er det muligt at se de projekter, som HelpingHand har
gennemført ved hjælp af private donationer og bidrag.

Aktiv

Ingen børn fortjener at leve i fattigdom. HelpingHand har valgt at etablere en systue, hvor mødre fra fattige børnefamilier får mulighed for at arbejde og tjene penge til familien.

Afsluttet

Alle børn fortjener en december fyldt med kærlighed. HelpingHand ville give dig mulighed for at give en børnefamilie en hjælpende hånd, så vi sammen kan afslutte 2014 på bedste vis.

Afsluttet

Alle børn fortjener at have en god børnehavetid. Ved hjælp af donationer valgte HelpingHand derfor at gøre en forskel for en børnehave i Palæstina, der trængte til tryggere omgivelser.

Afsluttet

Alle børn fortjener varmt vintertøj til at klare sig i vinterkulden. Vinteren er lige om hjørnet, derfor har HelpingHand valgt at give 50 fattige børn i Jenin-flygtningelejren varmt vintertøj.

Afsluttet

Ingen børn fortjener at fryse om vinteren. HelpingHand sørgede for en vinterpakke til 13 frysende børnefamilier i håb om, det vil give dem lidt varme til vinteren.

Afsluttet

Alle børn fortjener basale skoleting til en god skolestart. Derfor sørgede HelpingHand for, at 50 børn i Jenin-flygtningelejren fik en ny skoleuniform, skoletaske og andre basale skoleting.

Afsluttet

Ingen børn fortjener at gå sultne i seng. HelpingHand valgte at bruge nogle penge på at give 19 sultne børnefamilier fødevarepakker, så børnene kunne gå mætte i seng.