HelpingHand's Kunstudstilling

x af Qalamy Design
Str. A3

 FAST BUD: 300 DKK

Qalamy Design har valgt at støtte HelpingHand med denne poster som donation. Posteren vil blive solgt på vores kunstudstilling, men derudover har Qalamy Design valgt at lave yderligere 100 eksemplar som er sat til salg (nummereret og signeret), hvoraf en del af posterne er doneret til HelpingHand. Posteren er i størrelse A3.

Duen er symbol på fred. Teksten ovenover fredsduen "نتمنى" (udtales Natamanna) betyder på arabisk "vi ønsker". Fredsduen er på en smuk og fredelig måde dannet af en masse positivt ladet og håbefulde ord såsom "حب" (kærlighed), "سلام " (fred), "سعادة " (glæde), "أمن " (sikkerhed), "حقوق " (rettigheder), "حياة " (liv), "وطن" (hjemland), "إستقرار" (stabilitet), "قوة " (styrke) i flotte grønne nuancer, som giver håb.

"De undertryktes blikke og tårer, er blevet talerør for deres drømme og længsel efter et liv, som er et menneske værdigt. Alle disse ord.. de længes efter hvert enkelt. Men hvad med rettigheder? Ser du, netop hvert enkelt begreb, skaber tilsammen rettighederne."
 

- Qalamy Design

 

link