Velgørenhedsaften med Chadi

13.10.2014

Multikunstneren Chadi Abdul-Karim gav den 13. oktober 2014 en gratis aften på Ørbæk Kro til fordel for verdens krigsramte børn. Og vi blev inviteret til at være med. Den dejlige mand Jan Høegh Hall, slagter og forpagter af Ørbæk Kro, lagde hus til arrangementet. Vi tog til Fyn og deltog i arrangementet, hvor vi fik mulighed for at snakke med de fremmødte om vores arbejde. Det var en fantastisk aften, hvor Chadi tog os med på en personlig rejse båret af poesi, livstanker og fortællinger.

Chadi arrangerede denne aften, fordi han har en drøm om at gøre verden til et bedre sted for ALLE, uanset hudfarve, religion, seksualitet, race og politisk holdning. Han tror på, at verden kan blive et bedre sted ved blot, at mennesker mødes, kigger hinanden i øjnene og smiler. Vi synes Chadi klarede det aldeles glimrende. Hans personlige fortællinger ramte publikum og hans performance var fangende. 

Udover os var Ali Sufi også inviteret som repræsentant for Ummah Aid. I løbet af aftenen var der mulighed for at donere penge til os og Ummah Aid. 

Refsvindinge Bryggeri valgte at donere 10 kr. pr. solgt fadøl på dagen til de velgørenhedsforeninger, der deltog i arrangementet. Vi har i alt fået doneret 400 kr. Mange tak til Refsvindinge Bryggeri!